Значи напоследък почна да пука колата и то яко. В началото нямаше проблем с вървежа но от едно известно време хем спря да набира хем двигателя почна да тропа почти се едно се удря нещо вътре. На светофарите тръгвам като баба с жигула и дв. се едно е с климатика пуснат... Просто незнам какво да правя... Ще кажете диагностика, но искам да се консултирам с вас преди това за да може горе-долу да знам да какво иде реч.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Двигателя се мъчи и не върви
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеИска да каже,че причините може да са много и от най-различен характер
Има много писано,поразрови се...Може да е дебитомер,свещи,ламбда сонда,бензинова помпа и т.н и т.н,а може и всичко заедно както е при мен
. Но както и сам си се сетил-диагностика му е майката
Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Лошо колега, ако нещо се чува да тропа отвътре, тогава почти е сигурно , че си за отваряне на двигател и всичко коз.... Дано не е , но ако е така, по-добре не я карай, че може още по-големи поразии да направиш. Метни я до сервиза на лек ход и чакай диагноза.Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение........... и чакай диагноза.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Е,какво го хвърлихте в тъча...Тракането може да е и от вариатора,а пукането и "невървенето" са си често срещани проблеми за свинспарка.Със 146-цата и в момента пукам като на газ,тръгвам все едно от 3-та и ми трака вариатора и изобщо не съм на умиране,просто се оказа,че има доста неща за смяна.Извод-диагностика!Успех на колегатаMercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщениеЗначи напоследък почна да пука колата и то яко. В началото нямаше проблем с вървежа но от едно известно време хем спря да набира хем двигателя почна да тропа почти се едно се удря нещо вътре. На светофарите тръгвам като баба с жигула и дв. се едно е с климатика пуснат... Просто незнам какво да правя... Ще кажете диагностика, но искам да се консултирам с вас преди това за да може горе-долу да знам да какво иде реч.
Наясно си,че докато не отидеш в сервиз няма да е на 100%.А ако съм като теб в София ще я домъкна до Бобо,поне знаеш,че е в сигурни ръце,а и не ти трябва предварителна подготовка за;Какво иде реч".
Comment
-
Колеги, прави сте, но си помислих че някой може да знае със сигурност какво и е на каруцата и от там да си правя сметките. Явно няма да стане така, за това нека темата бъде унищоженаБлагодаря все пак на отзовалите се.
Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщениеКолеги, прави сте, но си помислих че някой може да знае със сигурност какво и е на каруцата и от там да си правя сметките. Явно няма да стане така, за това нека темата бъде унищоженаБлагодаря все пак на отзовалите се.
Last edited by oem; d.m.y г., 13:01.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщениеЧичо доктор установи, че никога не трябва да слагате свещи Шампионки !!! Със старите НГК колата си бачка супер, но едната свещ така е изгоряла, че най-вероятно някой кабел е пробит и за това ще се готвя за кабели и свещи...0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment